Kulinární tradice českých regionů / Jitka Sobotková, Lucie Kubásková, Jana Jírovcová

Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.

Hlavní autor: Sobotková, Jitka, 1981-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2022
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 64
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna NIPOS

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav
439688017409 17409 LU/VF 17409 lidové umění Dostupné